Home

Gelegen in het zuiden van Nederland grenzend aan Belgi en Duitsland produceren wij al decennia lang beflockt papier, karton en polystyreen, flockvezels en veiligheidsvezels.

 

Met moderne productiefaciliteiten staan wij garant voor een goede kwaliteit.

 

Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. In onze eigen ververij stellen wij iedere door u gewenste kleur na. De ververij in eigen huis stelt ons in staat de kleur perfect passend te maken. Ons laboratorium stelt ons in staat innovatieve producten te ontwikkelen en de bestaande producten continu te optimaliseren.

 

Onze producten vinden hun weg over de hele wereld en zijn eerste keuze als luxe verpakkingen voor bijvoorbeeld cosmetica, champagne, cognac, whisky en bestekken.

 

Op onze ca 6.000 m grote locatie in Maasbracht, produceren wij ieder jaar ruim 2 miljoen m. In september 2013 hebben wij onze productie capaciteit uitgebreid, middels opening van onze tweede locatie van ongeveer 2000 m.

 

 

 

 

Als u op zoek bent naar een luxe uitstraling voor uw verpakking dan bent u bij Krekelberg Flock Products aan het juiste adres.

 

 

 

 
2016 Krekelberg Flock Products